Contact 0733 763 186 sau contact@viitorpentrutineri.org
Devino Voluntar

Devino Voluntar

Vrei sa fii voluntar ?

 

Deși vorbim cel mai adesea despre voluntariat la singular, fiți conștienți de faptul că există diferite forme de voluntariat. Deci, indiferent de dorințele, competentele sau disponibilitatea ta, la noi vei găsi un program de voluntariat care ti se potrivește.

Voluntariatul cu Asociatia Viitor pentru Tineri sau cu partenerii noștri din străinătate nu este o misiune greu de realizat. Este un schimb și o învățare interculturală însoțită de realizarea unui proiect util la nivel local, construit de catre parteneri locali.

Voluntariatul nu este o misiune profesională, nu sunt necesare abilități speciale. Contribui cu energia si timpul tau pentru a contribui la proiect. Participi si interactionezi împreună cu localnicii și cu grupul de voluntari.

Cine se poate implica?

 

Fie ca esti din Giurgiu sau din alta locatitate din Romania, suntem convinși că toată lumea are o bogăție de împărtășit. Avem pe ordinea de zi proiecte locale și internationale. Daca crezi in educația non-formală, ai inițiativa, doresti sa ajuti ai ajuns unde trebuie.

Pentru inscriere este ideal sa ai o varsta de 18 ani pentru a participa la toaste proiectele noastre. Varsta maxima pentru inscriere nu exista. Pentru participare nu este limita de varsta. Minorii vor fi putea participa insotiti de parinti si se vor implica doar in proiecte care permit acest lucru.

Pot sa particip impreuna cu familia sau cu un prieten ?

 

Cu siguranta, DA. Avem actiuni la care memebrii familiei sunt bineveniti: colectarea de haine pentru nevoiasi, servirea unei mese calde la cantina sociala, ingrijirea unui animalut dintr-un adapost, etc…

Participarea impreuna cu familia sau cu prietenii intareste legaturile, intareste abilitatile de comunicare, creste increderea in sine, dezvolta abilitati de leadership.

actiuni voluntariat

actiuni voluntariat

actiuni voluntariat

De ce aptitudini am nevoie ?

Poti participa fără abilități necesare pentru a da o mână de ajutor. Nu este nevoie să fiți voluntari pentru a vă implica în Asociatia Viitor pentru Tineri. Datorita voluntariatului vei deveni un om mai solidar, mai increzator in oameni, asta nepunand la socoteala faptul ca acest tip de activitati iti dezvolta spiritul civic si responsabilitatea sociala.

Faptul că sunteți implicat în voluntariat arată că sunteți implicat în comunitatea dvs. și în societatea în care trăiți.

Aflați toate informațiile de care aveți nevoie înainte de a vă înscrie ca VOLUNTAR in Asociatia Viitor pentru Tineri:

Telefon: 0733 763 186

Pentru inscriere trimiteti o scrisoare de intentie la:

Email:
viitorpentrutinerigr@gmail.com si 
contact@viitorpentrutineri.org ;

Vrei sa devii membru ? Inscrie-te acum !

CONTACT