Contact 0733 763 186 sau contact@viitorpentrutineri.org
Devino Membru

Devino Membru

Vrei sa fii membru ?

 

Membrii sunt cei care aderă la scopul Asociației și sprijină material și moral realizarea acestuia. Statutul de membru cotizant se acordă pentru un an si se prelungeste automat cu acordul membru-asociatie.

Beneficii:

  • adeverință care atestă calitatea de membru în Asociatia Viitor pentru Tineri;
  • participarea exclusivă la workshopuri dedicate membrilor (cel puțin două workshopuri/an școlar) cu eliberarea de diplome de participare ( în acest an școlar workshopurile vor fi organizate în luna iunie);
  • primirea de informări periodice despre activitățile și evenimentele Asociației;
  • posibilitatea de a participa la activitățile și selecțiile de mobilități organizate de Asociație numai pentru membri;
  • prioritate la participare în cazul activităților organizate de Asociație pentru publicul larg și la care numărul de cereri de participare depășește capacitatea organizatorică;
  • dreptul de a contribui la dezvoltarea Asociației prin propunerea unor parteneriate de colaborare sau a unor activități comune.

Cine poate deveni membru ?

 

Calitatea de membru este accesibilă tuturor persoanelor majore care înţeleg necesitatea interprinderii unor acţiuni ce vin în sprijinul Asociatiei Viitor pentru Tineri. Ca membru al asociatiei, vei fi direct implicat în proiectele noastre şi vei dispune de toate resursele asociaţiei pentru o bună organizare a acestora. Te vei putea implica în organizarea şi implementarea proiectelor, precum şi reprezentarea intereselor asociaţiei în colaborarea cu instituţiile şi autorităţiile de drept. Nu în ultimul rând, vei putea beneficia de cursuri de formare în interesul asociatiei, care te vor ajuta să evoluezi şi în plan personal.

Asociatia Viitor pentru Tineri

Asociatia Viitor pentru Tineri

Asociatia Viitor pentru Tineri

Vrei să te implici ?

Asociația Viitor pentru Tineri îți pune la dispoziție o serie de acțiuni, evenimente, proiecte și programe, pe domenii diferite (educațional, mediu, cultură, ș.a.), la care te poți implica, în funcție de cum îți dorești și dispui de timpul necesar.

Procesul prin care poți să devii membru în asociație, este următorul:
Pasul 1
Participi la organizarea a minim 3 activități, tocmai pentru a ne cunoaște mai bine, pentru a înțelege modul de lucru al asociației și a putea afla care este rolul tău în echipă. În acest sens vom avea 1 interviu înainte de participarea la activități și altul după participarea în cadrul activităților. În urma celui de-al doilea interviu, devii membru cu atribuții complete.
Pasul 2
Participi la orice activitate îți dorești, atunci când poți și în funcție de interesele proprii (de ce domenii îți plac). Un lucru esențial și pe care-l promovăm este să-ți urmezi pasiunile. Însă pentru că sunt persoane care încă nu știu ce le place, noi te putem ajuta să afli, cum altfel, decât prin participarea la cât mai multe activități.
Pasul 3
Pentru a deveni membu cu drepturi depline, este necesar să completezi un contract de voluntariat și plata unei cotizații lunare, prin care ne ajuți să acoperim o parte din cheltuielile asociației (printuri, protocol, contabilitate, etc.). Iar pentru că eforturile sunt apreciate, iar cel mai mare câștig este experiența dobândită, noi îți vom oferi și un certificat de voluntariat, prin care vom atesta practica și abilitățile dobândite!

Faptul că sunteți implicat în voluntariat arată că sunteți implicat în comunitatea dvs. și în societatea în care trăiți.

Aflați toate informațiile de care aveți nevoie înainte de a vă înscrie ca MEMBRU in Asociatia Viitor pentru Tineri:

Telefon: 0733 763 186

Pentru inscriere trimiteti o scrisoare de intentie la:

Email:
viitorpentrutinerigr@gmail.com si 
contact@viitorpentrutineri.org ;

Vrei sa devii membru ? Inscrie-te acum !

CONTACT